Welkom op de website van Boerderij 't Lankhof

de boerderijBoerderij ‘t Lankhof is een hobbyboerderij gelegen in de rustige en landelijke omgeving van de Achterhoek. Onze boerderij bevindt zich in de buurtschap Barlo, dicht bij het fraaie dorp Aalten en het pittoreske boekenstadje Bredevoort.

Kampeerplaats of appartement
Onze boerderij is een prachtige plek om van uw vakantie te kunnen genieten. Midden in de rustige, landelijke omgeving van Aalten, dicht bij de Duitse grens, bieden wij, Bertus en Lidy Oldenhave, u de mogelijkheid voor een kampeerplaats op onze gezellige SVR-camping of kunt u terecht voor een vakantie of overnachting in ons comfortabele en ruime appartement. Voor kinderen valt er op onze boerderij genoeg te beleven en als u graag uw eigen paard meebrengt, dan kan dat bij ons in de wei staan!

Genieten in de Achterhoek
Kortom, boerderij ‘t Lankhof is een geschikte uitgangsplek voor jong en oud voorkoeien recreatieve ontspanning en om van daaruit allerlei activiteiten te ondernemen. Op deze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden, de prachtige omgeving en over de activiteiten en evenementen die er in de Achterhoek zoal te beleven zijn.

gartis wifi in appartement en op de camping